בלוג אוכל בריא ומזין - אצלנו זאת דרך חיים!
אלרגיות מזון
לאחרונה, חדשות לבקרים אנו שומעים על אנשים הרגישים לגלוטן ומפסיקים לאכול גלוטן, אנשים בעלי רגישות לחלב, ילדים עם אלרגיה לבוטנים, אנשים המגלים (אפילו בגיל המבוגר) שהינם חולים בצליאק ועוד, ועוד. האלרגיות והרגישויות למזון כיום מככבות בכותרות, ולעיתים נדמה כי כל אדם שני הינו בעל אלרגיה או רגישות למזון כלשהו.
הבהרה – מנות ללא גלוטן וללא אלרגנים
אנו עובדים באופן שוטף עם מעבדה מאושרת ע"י משרד הבריאות אשר בה מתבצעות באופן מדגמי בדיקות מעבדה לשלילת המצאות גלוטן וסוגי האלרגנים. המזון מיוצר על פי התקנים המחמירים (ISO,HACCP ,GMP ) ותחת הפיקוח של משרד הבריאות ועומד בכל הסטנדרטים הגבוהים לייצור מזון בארץ.
דבר התזונאית- שמרית הלר, דיאטנית קלינית
לאחרונה, חדשות לבקרים אנו שומעים על אנשים הרגישים לגלוטן ומפסיקים לאכול גלוטן, אנשים בעלי רגישות לחלב, ילדים עם אלרגיה לבוטנים, אנשים המגלים (אפילו בגיל המבוגר) שהינם חולים בצליאק ועוד, ועוד. האלרגיות והרגישויות למזון כיום מככבות בכותרות, ולעיתים נדמה כי כל אדם שני הינו בעל אלרגיה או רגישות למזון כלשהו.
דבר מנהלת העסק – אורלי יונסי הרוני
קצת עליי, קצת עלינו והרבה על אוכל איכותי שמי אורלי הרוני (43), גרה בכפר יונה, אמא לשלושה ילדים – מאור (24), אדיר (22) ולירון
על תזונה, כושר ואורח חיים בריא
על תזונה, כושר ואורח חיים בריא תזונה נכונה הנה הכרחית לבריאות האדם, למניעת מחלות ולקיום אורח חיים אופטימלי ומיטבי. המזון שאנו צורכים צריך לענות על כל