אישורים
הכנת מזון בריא ונטול גלוטן מחייבת אישורים.
איכות המזון, סטריליות המזון ותנאי ההובלה של מזון ללא גלוטן וללא אלרגנים מוגדרות במשרד הבריאות ומכון התקנים בצורה ברורה.
קייטרינג כפיר גאה להציג את האישורים המלאים – אנו מכינים מזון איכותי ובטוח!
היתר GMP – תנאי ייצור נאותים – משרד הבריאות
עמידה והיתר בדרישות תנאי ייצור נאותים והיתר לסימון מוצרים בסימון GMP
ניהול בטיחות במזון HACCP – מכון התקנים הישראלי
ייצור ושווק מנות אישיות קפואות ללא גלוטן עבור חולי צליאק ובעלי רגישות לגלוטן לגני ילדים, בתי ספר, מוסדות פרטיים
ייצור ושווק מנות אישיות ללא גלוטן עבור חולי צליאק ובעלי רגישות לגלוטן לגני ילדים, בתי ספר, מוסדות פרטיים
יש למלא את הפרטים בטופס על מנת להבטיח שירות תקין ומהיר.
שירות לקוחות
שעות פתיחה – 8:00 – 16:00
טלפון: 09-8848686
פקס: 09-8848889
כתובת: רחוב צבי שכטרמן 16 נתניה
אזורי הפצה
לעת עתה, גבולות ההפצה שלנו הם בין חיפה בצפון לאשדוד בדרום